Akomar   North Sea Jazz Website Header

Akomar steunt UNICEF als Business Buddie

Akomar is trots om sinds kort Business Buddie te zijn voor UNICEF, een belangrijke stap in onze inzet voor maatschappelijke verantwoordelijkheid. Als onderdeel van deze samenwerking werd onze collega Conny uitgenodigd door Unicef om het North Sea Jazz Festival bij te wonen, waar UNICEF een partner is. 

Conny had een geweldige dag en had de kans om een waardevol gesprek te voeren met Joliene Heimgartner van UNICEF. Daarnaast genoot ze van de muzikale optredens. De dag was uitstekend verzorgd. 

Wat is een Business Buddie?

Als Business Buddie kunnen bedrijven inzetten voor programma’s die bijdragen aan het verbeteren van levens van kinderen wereldwijd. Deze programma's richten zich op impactvolle initiatieven zoals het bouwen van klaslokalen van gerecycled plastic in Ivoorkust of het creëren van klimaatslimme dorpen in Madagaskar. 

Bij Akomar vinden we het belangrijk om doelen zoals die van Unicef te steunen. We moedigen andere bedrijven aan om ook een Business Buddie te worden en een positieve impact te maken. Meer informatie is te vinden op de website van UNICEF.

Persoonlijk advies?
Wij helpen je graag verder